Software & IT

 


IoT, Phyton en Javascript. Ze klinken jou als technologie in de oren! We kunnen niet zonder je want dankzij jouw kennis van technologie wordt totale connectiviteit mogelijk. Niet alleen in de buitenwereld maar ook binnen VWT.

Software & IT


Internet of Things, GIS en applicaties. We zijn continu bezig om te innoveren en verbeteren. Zo staan we nu én in de toekomst weer voor interessante ICT-uitdagingen. Niet alleen bij VolkerWessels Telecom, maar ook bij onze portfoliobedrijven zoals Hyrde IoT en Recognize. In deze digitale wereld kunnen we geen dag zonder IT-professionals. Daarom bieden wij uitdagend werk waarin je dagelijks bezig bent met ontwikkelingen en innovaties om deze razendsnelle technologie(en) in te zetten. Omdat jij je dagelijks inzet voor VWT, staan hier uiteraard solide arbeidsvoorwaarden tegenover. Daarnaast krijg je binnen VWT de mogelijkheid om aan nieuwe innovaties en applicaties te werken en uit te rollen.Vacatures software & ITVolkerWessels TelecomModemweg 33, 3821 BS Amersfoort 

Postbus 1393, 3800 BJ Amersfoort

Tel: +31 88 186 06 66

Privacy
Privacyverklaring 


KVK gegevens:

Volker Wessels Telecom B.V.

KvK-nr. 24321042


Volg onsSoftware & IT


Internet of Things, GIS en applicaties. We zijn continu bezig om te innoveren en verbeteren. Zo staan we nu én in de toekomst weer voor interessante ICT-uitdagingen. Niet alleen bij VolkerWessels Telecom, maar ook bij onze portfoliobedrijven zoals Hyrde IoT en Recognize. In deze digitale wereld kunnen we geen dag zonder IT-professionals. Daarom bieden wij uitdagend werk waarin je dagelijks bezig bent met ontwikkelingen en innovaties om deze razendsnelle technologie(en) in te zetten. Omdat jij je dagelijks inzet voor VWT, staan hier uiteraard solide arbeidsvoorwaarden tegenover. Daarnaast krijg je binnen VWT de mogelijkheid om aan nieuwe innovaties en applicaties te werken en uit te rollen.
Vacatures software & IT


VolkerWessels Telecom


Modemweg 33, 3821 BS Amersfoort 

Postbus 1393, 3800 BJ Amersfoort

Tel: +31 88 186 06 66

Privacy
Privacyverklaring

Volg ons