Staf &

Support


Zonder jou blijft de organisatie niet draaiende. Als specialist zorg jij ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld. Bijvoorbeeld als recruiter, controller of een van de vele andere functies binnen staf & support.

Staf & Support


We make connectivity grow! En daarvoor hebben we specialisten, met kennis én ideeën nodig. Jij zorgt ervoor dat deze ideeën werkelijkheid worden en zet dromen om in daden. Daarom staan we sterk. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst. Kies je ervoor om ’s ochtends om 7 uur te beginnen met je werk? Of liever toch om 9 uur? De keuze is aan jou! Van ons krijg je vrijheid, ook om je rol zelf invulling te geven. En daar verwachten wij eigen verantwoordelijkheid voor terug. We hechten veel waarde aan jouw kennis en ontwikkeling, en bieden volop mogelijkheden om jezelf te ontplooien.Vacatures staf & supportVolkerWessels TelecomModemweg 33, 3821 BS Amersfoort 

Postbus 1393, 3800 BJ Amersfoort

Tel: +31 88 186 06 66

Privacy
Privacyverklaring 


KVK gegevens:

Volker Wessels Telecom B.V.

KvK-nr. 24321042


Volg onsStaf & Support


We make connectivity grow! En daarvoor hebben we specialisten, met kennis én ideeën nodig. Jij zorgt ervoor dat deze ideeën werkelijkheid worden en zet dromen om in daden. Daarom staan we sterk. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst. Kies je ervoor om ’s ochtends om 7 uur te beginnen met je werk? Of liever toch om 9 uur? De keuze is aan jou! Van ons krijg je vrijheid, ook om je rol zelf invulling te geven. En daar verwachten wij eigen verantwoordelijkheid voor terug. We hechten veel waarde aan jouw kennis en ontwikkeling, en bieden volop mogelijkheden om jezelf te ontplooien.
Vacatures staf & support


VolkerWessels Telecom


Modemweg 33, 3821 BS Amersfoort 

Postbus 1393, 3800 BJ Amersfoort

Tel: +31 88 186 06 66

Privacy
Privacyverklaring

Volg ons