Ambitieuze techniek liefhebber gezocht!

Den Haag/Eindhoven

Heb je altijd al de (grondradar) techniek in gewild maar niet de juiste achtergrond? Dan is dit je kans! MapXact is als start-up sterk groeiende en op zoek naar uitbreiding! Kennis en ervaring is in dit geval ondergeschikt aan jouw persoonlijkheid en affiniteit met techniek! 

MapXact

Uitvoering & Projecten 

40 uur

Marktconform salaris

 

 

 

 

 

 

 

 

Waarmee jij ons verder brengt
MapXact is een snelgroeiende start-up binnen VolkerWessels Telecom en brengt de wereld in kaart: boven- én ondergronds! Radarsystemen, Total Stations en GPS, allemaal middelen voor het doel dat MapXact dient. Nauwkeuriger en sneller dan ooit combineert MapXact de nieuwste radar- en 3D scan technologie met unieke software. Dit zorgt voor ongeëvenaarde resultaten en de wereld van buiten nu écht binnen handbereik. Een nieuwe dimensie in meten, een nieuwe dimensie in weten. 

In de afgelopen paar jaar hebben wij en ons product zich al sterk bewezen in de sector. We hebben dan ook grote namen zoals GasUnie en TenneT aan ons mogen verbinden en de opdrachten stromen binnen! Onze buitendienst heeft versterking nodig op het gebied van ondergrondse opsporingstechnieken. Mocht je hierin nog geen ervaring hebben, dan leren wij jou dat door praktische training en coaching! 

Zie jij de connectie met MapXact?
Wil jij deel uitmaken van een jong en bruisend team vol groeiambitie? Leer jij door te doen en ben je niet voor één gat te vangen? Ben je technisch creatief, kun je improviseren en durf jij besluiten te nemen? Dan kom ik graag met je in contact voor een kennismakingsgesprek op ons kantoor in Harfsen. De projecten die wij uitvoeren doen we door het gehele land heen en ook steeds meer in Duitsland! Momenteel ligt de focus op de regio Den Haag/Eindhoven. Jij houdt dus van een flexibele baan; reizen en incidenteel overnachten is voor jou geen probleem. Je bent fulltime beschikbaar en uiteraard word je beloond met een salaris conform je ervaring. 

Welkom bij MapXact 
Wij zijn een jong en dynamisch team. Continu zijn we aan het innoveren. We werken voor zeer grote organisaties (nationaal en internationaal) in verschillende sectoren en groeien hard. Binnen een organisatie waar jij, zowel inhoudelijk als persoonlijk, de ruimte krijgt om te groeien.

 

Met deze vacature willen wij zelf onze nieuwe collega werven. Dit is dan ook géén oproep voor acquisitie.

Maak samen met ons morgen mogelijk!

 

 

 

 

VolkerWessels Telecom

 

 

 

 

Modemweg 33, 3821 BS Amersfoort 

Postbus 1393, 3800 BJ Amersfoort

Tel: +31 88 186 06 66

KVK gegevens:

Volker Wessels Telecom B.V.

KvK-nr. 24321042