Calculator

Utrecht


Verdiep jij je graag in de kosten van projecten en zoek en kijk jij naar de besparingen? Voor het bedrijfsonderdeel HFC in Utrecht zoeken wij cijfermatig goed onderlegde collega’s. 


HFC

Uitvoering & Projecten

38 uur

€ 2.600 - € 3.500


Waarmee jij ons verder brengt
Als Calculator stel je kwalitatieve kostprijscalculaties (voor- en nacalculatie) op met een inschatting van kansen en risico’s. Je berekent de kosten die hier intern aan besteed mogen worden. Dit doe je aan de hand van bestekken, tekeningen en andere gegevens. Jij bent degene die monitort of een project wordt gerealiseerd binnen de kostprijs en stuurt hierop waar dat nodig is. 

Het uitgangspunt van je rol is om binnen de verschillende fasen van het project calculatiewerkzaamheden uit te voeren en jouw kostendeskundigheid in te brengen. Je beoordeelt en inventariseert wat de projectrisico’s en de wijzen van uitvoering zijn. 

Daarnaast zorg je dat de verkoopinformatie in het systeem actueel blijft en ben je een specialist op het gebied van het benutten van het contract. 

In jouw rol als Calculator rapporteer je aan de Projectmanager over de voortgang en eventuele problemen. Jij bent verantwoordelijk voor de technische haalbaarheid en uitvoerbaarheid van klantwensen en draagt bij aan het financiële succes van de projecten. Na afronding van het project analyseer en interpreteer je de kosten op basis van de kostprijscalculatie. Met jouw kennis en ervaring zie je mogelijkheden om tot besparing en/of kostprijsverlaging te komen.

Zie jij de connectie met VWT?
Voor de invulling van deze rol vragen wij een afgeronde technische opleiding op hbo niveau, aangevuld met 2 tot 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie. Je hebt commercieel en cijfermatig inzicht, bent communicatief vaardig en kunt zowel in teamverband als zelfstandig werken. Bent gedisciplineerd en standvastig, analytisch sterk en bekend met het maken van risico analyses. Hebt zicht op interne en externe belangen en bent in staat daarin goede afwegingen te maken. 

Ben je daarnaast ook nog eens woonachtig in de regio Utrecht en fulltime beschikbaar? Aarzel niet. Wij zien je reactie graag tegemoet. 

Welkom bij VWT
Wij werken aan mooie projecten waar jij als Calculator je bijdrage aan levert. Een vooruitstrevende organisatie, waar we werken aan de toekomst van telecom: Total Connectivity. 

Bij ons krijg je de ruimte om te groeien. Ben je ondernemend en kom je het beste tot je recht als je ruimte krijgt? Dan zit je bij ons op je plek. We belonen je hiervoor met onze solide arbeidsvoorwaarden, zoals 25 vakantiedagen en een bruto maandsalaris tussen de € 2.600,- en € 3.500,- als je 38 uur per week werkt (afhankelijk van de ervaring die je meebrengt).

Verder krijg je:

  • De mogelijkheid om diverse trainingen te volgen in onze online omgeving;
  • Een mobiele telefoon en laptop;
  • Pensioen en de mogelijkheid deel te neme aan een collectieve ziektekostenverzekering;
  • Gunstige personeelskortingen op onder andere je fitnessabonnement, tanken en telefoon abonnement.

*Een assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.*

Maak samen met ons morgen mogelijk

VolkerWessels Telecom

Modemweg 33, 3821 BS Amersfoort 

Postbus 1393, 3800 BJ Amersfoort

Tel: +31 88 186 06 66

KVK gegevens:

Volker Wessels Telecom B.V.

KvK-nr. 24321042