Project Controller

Amersfoort

Ooit gehoord van FttX? Fiber to the… Office, Home, Node, Building. Dat noemen wij X! Een glasvezelnetwerk dat het mogelijk maakt om overal bereikbaar te zijn. Om de verdere “verglazing” van Nederland in het Zuiden (onder de A12) te realiseren, zoeken wij een nieuwe collega die de projecten in control houdt. Durf jij de uitdaging aan?


FttX

Uitvoering & Projecten 

32-38 uur 

€ 2.500 - € 4.500


Waarmee jij ons verder brengt
In de functie van Controller vervul jij een belangrijke rol. Jij bent het financiële geweten van de projecten voor FttX. Je werkt nauw samen met de controller, administratieve medewerker en de projectteams. Jij bent de sparringpartner voor de projectteams en zorgt voor een juiste, tijdige en volledige weergave van het financiële resultaat op de projecten. Om hiertoe te komen, heb je regelmatig overleg met de projectleiders en de projectmanager over de voortgang en verwachte resultaten van de projecten. Het is belangrijk dat jij kritisch bent en continu kijkt naar kansen en risico’s in de projecten.

Ook het maken van operationele rapportages behoren tot je werk, waarvoor je kennis van en ervaring met Excel goed is. Je hebt met iedereen in de organisatie intensief contact; met het projectteam buiten, collega’s binnen en externe partijen.

Zie jij de connectie met VWT?
Wij zoeken een collega met werkervaring in een soortgelijke rol en met minimaal een afgeronde HBO opleiding in een financiële richting. Daarnaast vinden wij jouw persoonlijkheid even belangrijk. Jij staat voor nauwkeurig werken, wat je niet uit het oog verliest op het moment dat de hectiek toeneemt. Verder heb je een kritische, assertieve en pro actieve houding.  

Jij bent minimaal 32 uur per week beschikbaar; in overleg flexibel in te vullen. Deze rol wordt ingevuld in Amersfoort en bij de verschillende projectlocaties. 


Welkom bij VWT
Wij werken aan mooie projecten binnen een vooruitstrevende organisatie, waar we werken aan de toekomst van telecom: Total Connectivity.

Wij bieden jou:
Bij ons krijg je de mogelijkheid te groeien, zowel persoonlijk als inhoudelijk. Lijnen zijn kort, drempels zijn laag. Ben je ondernemend en kom je het beste tot je recht als je ruimte krijgt? Dan zit je bij ons op je plek. We belonen je met onze solide arbeidsvoorwaarden zoals:

  • Je krijgt de kans om aan mooie baanbrekende projecten te werken waar jij een belangrijke rol in speelt;
  • Een laptop en telefoon van de zaak;
  • Een bruto maandsalaris conform CAO op basis van een 38-urige werkweek en 25 vakantiedagen; 
  • 7 ADV dagen (als je 39 uur per week werkt);
  • Een goed pensioen en een collectieve ziektekostenverzekering;
  • Mogelijkheid tot persoonlijke groei met een gedegen begeleiding, waarbij ondernemerschap de ruimte krijgt;
  • Kennis uitwisselen en netwerken bij Jong VolkerWessels;
  • Gunstige personeelskortingen op onder andere je fitnessabonnement, tanken en telefoon abonnement; 
  • Gezelligheid! 

Maak samen met ons de toekomst mogelijk!                                                      

Ben jij ondernemend, proactief en altijd op zoek naar verbeteringen? Wacht dan niet langer en solliciteer direct! Heb je eerst nog vragen? Bel dan met Sharissa Berghorst, onze Recruiter, via 06-83148849.

Met deze vacature willen wij zelf onze nieuwe collega werven. Dit is dan ook géén oproep voor acquisitie.

Maak samen met ons morgen mogelijk!

VolkerWessels Telecom

Modemweg 33, 3821 BS Amersfoort 

Postbus 1393, 3800 BJ Amersfoort

Tel: +31 88 186 06 66

KVK gegevens:

Volker Wessels Telecom B.V.

KvK-nr. 24321042