Glas Senior Engineer

Utrecht

Begrijp jij als geen ander het belang van proactief netwerk beheer? Weet jij vanuit je expertise de afdeling Glas verder te ontwikkelen en klaar te maken voor de toekomst? Voor ons bedrijfsonderdeel Services en Beheer in Utrecht zijn wij op zoek naar een Senior Engineer Glas die met zijn of haar technische (telecom) kennis en skills bij wil dragen aan de Total Connectivity van onze klanten.  


Service & Beheer

Projecten & Support

32-38 uur

Marktconform salaris


Waarmee jij ons verder brengt
Als Senior Engineer Glas binnen ons bedrijfsonderdeel Services en Beheer ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit en de technische uitvoerbaarheid van uitbreidingen of vernieuwingen aan het glasvezelnetwerk. Muteren en ontwerpen van en op de bestaande glasvezelnetwerken, behoren tot je taken. Je houdt je bezig op het pro actief beheren van actieve glasvezelnetwerken met behulp van monitoringssystemen vanuit het NOC. Je beheert op afstand de technische kwaliteit van de glasvezelnetwerken, bewaakt en grijpt in indien nodig. Kortom, een afwisselende en uitdagende rol. 

Zie jij de connectie met VWT?
Wij zoeken een Senior Engineer Glas die nog elke dag bij wil leren.

  • Jij hebt minimaal een MBO4-opleiding in een technische of bouwkundige richting;
  • Je hebt kennis van telecom netwerken en ervaring in een beheeromgeving of NOC met beheer van actieve netwerk apparatuur;
  • Kennis van FttH, POPs en Cocon is een pre;
  • Je hebt interesse in  het analyseren van technische data om van daaruit verbetervoorstellen ter voorkoming van mogelijk toekomstige storingen.  

Verder zie je uitdaging in het sturen op kwaliteit én tijdige oplevering van opdrachten. Hiervoor is het van belang dat je zelfstandig kan werken, proactief en communicatief sterk onderlegd bent. Verder heb je een goed analytisch vermogen en vind je het leuk om je bezig te houden met verbetervoorstellen voor bijv. klanten. 

Welkom bij VWT
Bij VWT werken we met z’n allen aan mooie projecten. Een vooruitstrevende organisatie, waar we werken aan de toekomst van telecom: Total Connectivity. We belonen je hiervoor met onze solide arbeidsvoorwaarden zoals:

  • Een bruto maandsalaris tussen de € 2.365,- en € 3423,- als je 38 uur per week werkt (afhankelijk van de ervaring die je meebrengt);
  • Je krijgt de kans om in een mooi team te werken, waarvoor jij de handen uit de mouwen steekt;
  • 25 vakantiedagen;
  • Een goed pensioen en een collectieve ziektekostenverzekering;
  • Reiskosten, laptop en telefoon van de zaak;
  • Diverse trainingen in onze online omgeving of via de VolkerWessels Academy.

Met deze vacature willen wij zelf onze nieuwe collega werven. Dit is dan ook géén oproep voor acquisitie.

Maak samen met ons morgen mogelijk!

VolkerWessels Telecom

Modemweg 33, 3821 BS Amersfoort 

Postbus 1393, 3800 BJ Amersfoort

Tel: +31 88 186 06 66

KVK gegevens:

Volker Wessels Telecom B.V.

KvK-nr. 24321042