In-home Telecom Monteur in opleiding

Tiel, Venlo, Gouda, Rotterdam Europoort, Helmond, Oss, Oost-Nederland of Naaldwijk

Hoe zou het zijn zonder internet? Heb jij daar al eens over nagedacht? Is het niet zo dat we tegenwoordig niet meer zonder kunnen? Om het gebruik van internet te behouden en te bouwen, zoeken wij nieuwe collega’s. Ben jij technisch geschoold en heb je affiniteit met ICT? Wij leren jou graag het vak van in-home telecom monteur. 

 

Service & Beheer

Uitvoering & Projecten

38 uur

€ 1.684 - € 2.143

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zie jij de connectie met VWT?
De eerste 16 weken binnen VolkerWessels Telecom doorloop je on the job een opleidingstraject. Dit doe je niet alleen in de schoolbanken en met je neus in de boeken, maar juist ook door mee te lopen in het werkveld. Als je dit traject goed doorlopen hebt, ga je aan de slag en kom je bij klanten thuis. 
Jij zorgt ervoor dat het (draadloos) netwerk wordt geïnstalleerd, een storing wordt opgelost of een modem wordt vervangen. Om dit goed te kunnen doen, krijg je alle middelen tot je beschikking die daarvoor nodig zijn. Denk daarbij aan een auto, laptop en telefoon. Op locatie kun je via de plantool inzien waar je volgende klus is en welke werkzaamheden je bij de klant uit gaat voeren. Iedere dag is anders, daarom is het belangrijk dat je flexibel bent ingesteld en om kunt gaan met ad hoc situaties. Jouw doel: een tevreden klant. 

Dit ben jij 
Ben jij technisch geschoold en heb je minimaal een mbo niveau 2 diploma op zak? Heb je affiniteit met ICT en/of installatietechniek? Voor deze vacature zoeken wij collega’s, die bereid zijn een vakopleiding te volgen, die omgezet wordt naar een BBL-opleiding. Dit doe je niet alleen in de schoolbanken en met je neus in de boeken, maar juist ook door mee te lopen in het werkveld. 

Je bent 32 tot 40 uur per week beschikbaar, verdeeld over maandag tot en met vrijdag tussen 8:00 uur en 21:00 uur en op zaterdag. Bent flexibel in het oppakken van het werk, want een storing komt altijd onverwacht. De Nederlandse taal beheers je mondeling uitstekend. Je bent in het bezit van rijbewijs B en woonachting in Tiel, Venlo, Gouda, Rotterdam Europoort, Helmond, Oss, Oost-Nederland of Naaldwijk

Welkom bij VWT
Dit bieden wij:  

  • De mogelijkheid om een opleiding te volgen en een vak te leren. 
  • Gedurende de opleiding ontvang je het minimum loon van € 1.684,00 bruto per maand. Heb je je opleiding positief afgerond, dan ontvang je een maandsalaris van € 2.143,00 (start schaal B/3) per maand als je 38 uur per week werkt; 
  • Na het doorlopen van de opleiding een auto, laptop, telefoon en gereedschap om je werk te kunnen doen; 
  • Verdere persoonlijke en inhoudelijke ontwikkeling via een ruim aanbod aan online trainingen. 

 

Met deze vacature willen wij zelf onze nieuwe collega werven. Dit is dan ook géén oproep voor acquisitie.

Maak samen met ons morgen mogelijk!

 

 

 

 

VolkerWessels Telecom

 

 

 

 

Modemweg 33, 3821 BS Amersfoort 

Postbus 1393, 3800 BJ Amersfoort

Tel: +31 88 186 06 66

KVK gegevens:

Volker Wessels Telecom B.V.

KvK-nr. 24321042