Magazijnmedewerker

Lieren


Versterking gezocht voor ons magazijn in Lieren (nabij Apeldoorn)! Wij zoeken iemand die zich verantwoordelijk voelt, meedenkt én bijdraagt in de optimalisatie van het proces binnen ons magazijn. 


Netwerk Solutions

Uitvoering & Projecten

38 uur

€ 2.100 - € 2.700

Waarmee jij ons verder brengt
De Magazijnmedewerker draagt bij aan procesoptimalisatie van het magazijn volgens gemaakte afspraken ten aanzien van kwaliteit, planning en kosten. Je draagt zorg voor een efficiënt en effectief beheer van het magazijn en de daarbij behorende werkprocessen.

Met het team kom je tot een werkplanning. Je neemt gezamenlijk acties om verstoringen of knelpunten op te vangen. Hierbij denk je aan het kwaliteitsniveau van het proces en de te leveren dienst en waar nodig zorg je voor verbetering. Tevens geef je aan wat jouw beeld is over de inrichting van het magazijn en de aanschaf van middelen. 

Daarnaast is het belangrijk dat zaken goed en zorgvuldig worden geadministreerd. 

Zie jij de connectie met VWT?
Jij beschikt over MBO werk- en denkniveau en hebt het liefst ervaring in een soortgelijke functie. Je hebt kennis van en ervaring met geautomatiseerde systemen. 

Je houdt van accuraat werken en zorgt ervoor dat je je (magazijn)administratie op orde hebt. Geen dag is hetzelfde, daarom is het stellen van prioriteiten belangrijk. Wat komt eerst? Wat moet eerst? Je weet je in een hectische omgeving staande te houden en blijft altijd klant- en resultaatgericht. Je bent flexibel in je werktijden en vindt het geen probleem om in een rooster tussen 06.00 en 18.00 uur te werken. Je beheerst de Nederlandse taal goed in woord en geschrift.

Welkom bij VWT
Wij werken aan mooie projecten waar we gezamenlijk onze bijdrage aan leveren. Binnen een vooruitstrevende organisatie, waar we werken aan de toekomst van telecom: Total Connectivity. Een fitte organisatie met focus op wendbaarheid, waarvoor we nieuw talent aantrekken. 

Maak samen met ons de toekomst mogelijk

Kom jij ons magazijn versterken? Solliciteer direct. Heb je eerst nog vragen? Neem contact op met Sharissa Berghorst, onze Recruiter, via 06-83148849.

Maak samen met ons morgen mogelijk!

VolkerWessels Telecom

Modemweg 33, 3821 BS Amersfoort 

Postbus 1393, 3800 BJ Amersfoort

Tel: +31 88 186 06 66

KVK gegevens:

Volker Wessels Telecom B.V.

KvK-nr. 24321042