Open sollicitatie

Landelijk


Staat dé vacature voor jou er niet bij? En ben je wel nieuwsgierig naar de mogelijkheden van werken bij VWT?

VolkerWessels Telecom

Alle vakgebieden

In overleg

Marktconform


Zie jij de connectie met VWT?
Staat dé vacature voor jou er niet bij? En ben je wel nieuwsgierig naar de mogelijkheden van werken bij VWT? Stuur jouw motivatie en cv via onderstaande button door. Wij nemen zo snel als mogelijk contact met je op! Wil je op een specifieke vacature solliciteren? Gebruik de sollicitatiebutton bij desbetreffende vacature.

Welkom bij VWT
Welkom in de wereld van connectiviteit. Een wereld waarin iedereen met elkaar in verbinding staat. Een wereld waarin we samen verantwoordelijkheid nemen en wendbaar zijn om tot die verbinding te komen. Een wereld waar onze mensen en klanten centraal staan. Dat is de wereld waaraan VolkerWessels Telecom een bijdrage levert. Binnen een vooruitstrevende organisatie, waar we werken aan de toekomst van telecom: Total Connectivity.

Bij ons krijg je de mogelijkheid te groeien, zowel persoonlijk als inhoudelijk. Lijnen zijn kort, drempels zijn laag. Ben je ondernemend en kom je het beste tot je recht als je ruimte krijgt? Dan zit je bij ons op je plek. We belonen je met onze solide arbeidsvoorwaarden, zoals 25 vakantiedagen.

Maak samen met ons morgen mogelijk

VolkerWessels Telecom

Modemweg 33, 3821 BS Amersfoort 

Postbus 1393, 3800 BJ Amersfoort

Tel: +31 88 186 06 66

KVK gegevens:

Volker Wessels Telecom B.V.

KvK-nr. 24321042