Telecom Engineer

Utrecht


Krijg jij energie van techniek in combinatie met commercie? Wij zijn op zoek naar een collega die de klantvraag vertaalt naar de techniek.


Infratechniek

Uitvoering & Projecten

38 uur

€ 2.300 - € 2.950


Waarmee jij ons verder brengt
Als Telecom Engineer binnen de businessline Reconstructies ben je verantwoordelijk voor het vertalen van de klantvraag naar een technisch uitvoerbare engineering of vernieuwing van de koper- en glasnetwerken. Dit resulteert in een ontwerp en informatie voor het opstellen van een voorcalculatie. Je verzorgt de digitale werkmappen met tekeningen, werkinstructies en geeft technische ondersteuning. Je werkt zelfstandig aan projecten of deelprojecten en rapporteert aan de Manager Engineering. 

Waarom deze rol? Jij levert, samen met je collega’s, een belangrijke bijdrage aan het behalen van projectdoelstellingen en het beoogde financiële resultaat. 

Zie jij de connectie met VWT? 
Wij zoeken een leergierige ondernemende collega, die affiniteit heeft met techniek en IT en een opleiding op mbo-niveau heeft afgerond. Aangevuld met ervaring met tekenprogramma’s zoals AutoCAD.

Ervaring in ons vakgebied is gewenst, zoals bekendheid met glas- en koper telecommunicatie netwerken. Daarnaast vinden wij het fijn als je kennis hebt van het bouwproces en eventueel van voorschriften en richtlijnen voor de engineering van aanpassingen en vernieuwingen aan telecom infrastructuur.

Jouw vaardigheden, zoals een goed probleemoplossend vermogen, je gestructureerde manier van werken en je analytische vaardigheden dragen bij aan een betere en betrouwbare connectiviteit. Jij stuurt niet alleen op kwaliteit, maar ook op tijdige oplevering van opdrachten.

Welkom bij VWT
Wij werken aan mooie projecten waar we gezamenlijk onze bijdrage aan leveren. Binnen een vooruitstrevende organisatie, waar we werken aan de toekomst van telecom: Total Connectivity. 
Een organisatie met focus op wendbaarheid, waarvoor we nieuw talent aantrekken. 

Wij bieden jou:

  • Een bruto maandsalaris tussen de € 2.300,- en € 2.950,- als je 38 uur per week werkt (afhankelijk van de ervaring die je meebrengt);
  • Een pensioenregeling en de mogelijkheid deel te nemen aan een collectieve ziektekostenverzekering;
  • Diverse trainingen in onze online omgeving;
  • De mogelijkheid tot persoonlijke groei met een gedegen begeleiding, waarbij ondernemerschap de ruimte krijgt;
  • Gunstige personeelskortingen op onder andere je fitnessabonnement, tanken en telefoon abonnement. 

Maak samen met ons morgen mogelijk

VolkerWessels Telecom

Modemweg 33, 3821 BS Amersfoort 

Postbus 1393, 3800 BJ Amersfoort

Tel: +31 88 186 06 66

KVK gegevens:

Volker Wessels Telecom B.V.

KvK-nr. 24321042