Project Support Medewerker


Voor o.a. onze vestiging in Uden, zoeken wij een Project Supportmedewerker. Ben jij de spin in het web, die het leuk vindt om met veel verschillende partijen intensief contact te hebben? Te zorgen dat de operatie loopt en blijft lopen? Wij zoeken jou!

Waarmee jij ons verder brengt
Als Project Supportmedewerker ben je verantwoordelijk voor het samenstellen, verwerken en administratief begeleiden en afhandelen van projectmappen. Je verzorgt de planning van diverse projecten, stelt werkinstructies op en bepaalt de tijdsbesteding. Om tot een goed en zorgvuldig samengestelde opdracht te komen, maak je gebruik van gegevens uit meerdere landelijke systemen en controleer je de compleetheid van de aangeleverde gegevens.

Vanuit je rol heb je dagelijks contact met klanten, onderaannemers, planners, uitvoerders en technici en faciliteer je hen bij de voortgang van de opdrachten. Je rapporteert aan de manager over de voortgang en eventuele problemen bij de uitvoering van de werkzaamheden. Je verzorgt informatie op gebied van bestellingen, levertijden. Verder plan en bestel je het benodigde materiaal. Je stuurt op budgetten, registreert bestede uren en uitgevoerde activiteiten en werkt meer -/ minderwerk uit.

Jij bent de spin in het web. Wijzigingen overleg je met projectleiding en engineering. Gedurende de voorbereiding en de uitvoering sta je in nauw contact met je collega’s en klanten, maar ook met andere partijen zoals overheidsinstellingen en onderaannemers. Kortom, een veelzijdige functie binnen een dynamisch team en werkveld. Dat is de functie van Project Supportmedewerker.

Zie jij de connectie met VWT?
Jij hebt HBO werk- en denkniveau en affiniteit met techniek en telecom. Beheerst de Nederlandse en Engelse taal. Je bent flexibel in de invulling van je werkdagen.
Met je sterk ontwikkelde communicatieve vaardigheden houd je je klanten tevreden, waarbij je gaat voor het beste resultaat. Je hebt een hoog werktempo en weet snel te schakelen. Als geen ander weet jij het overzicht te bewaken en handel je kostenbewust en pro actief.

Welkom bij VWT
Wij werken aan mooie projecten waar jij als Project Supportmedewerker je bijdrage aan levert.
Een vooruitstrevende organisatie, waar we werken aan de toekomst van telecom: Total Connectivity.
Bij ons krijg je de ruimte om te groeien. Ben je ondernemend en kom je het beste tot je recht als je ruimte krijgt? Dan zit je bij ons op je plek. We belonen je hiervoor met onze solide arbeidsvoorwaarden, zoals 25 vakantiedagen en een bruto maandsalaris tussen de € 2.237,- en € 2.929,- als je 38 uur per week werkt (afhankelijk van de ervaring die je meebrengt).Arbeidsduur

Salarisindicatie


Interesse of meer informatie?

Maak jij samen met ons de toekomst mogelijk?

Zie jij voldoende raakvlakken met de functie? Solliciteer direct.
Heb je eerst nog vragen? Neem dan contact op met onze Recruiter, Nike Bosma, via 06-51598239.